Visa kundvagn
Vad är luktisar?
 
 
Sök
Trend
Köp Trend-luktisar
Information om Trend
CTP
Köp CTP-luktisar
Information om CTP
E.T.-Luktisar
Vad är luktisar?
Hjälp
Köpvillkor
Visa kundvagn
Kontaktformulär
 
 
Handla i webbshopen

Luktisar webbshop - Hjälpindex - Handla i webbshopen


Handla i webbshopen
Att handla i webbshopen är enkelt. Den information som visas om produkter i sortimentlistan är dock bara en kortare sammanfattning.
- Du kan alltid visa mer information om en produkt genom att klicka på knappen Visa mer information om produkten i produktsammanfattningen.
- Du kan även visa större bilder av produkten (om sådana finns inlagda) genom att klicka på de små bilderna i produktsammanfattningen eller genom att klicka på knappen Visa mer information om produkten.

Placera produkter i kundvagnen
För att lägga en produkt i kundvagnen fyller du i antalet som du vill köpa och klickar på Köp-knappen. Om du har gjort rätt så kommer en bekräftelse om att produkten har placerats i kundvagnen att visas i ett litet popup-fönster. Observera att cookies måste tillåtas för att kundvagnens innehåll ska kunna sparas, så om du inte kan handla i webbshopen är det förmodligen för att din webbläsare inte tillåter detta.


Bild 1: Två exemplar av en produkt har precis placerats i kundvagnen

Om produkten har några specialerbjudanden om mängdrabatter så kommer dessa också att visas i popup-fönstret. När du är nöjd med dina köp klickar du på visa kundvagn för att gå vidare.

I kundvagnen kan du kontrollera vilka produkter du är intresserad av at köpa och vad kostnaden för dem blir. Portokostnaden kommer att bli synlig först när du ska välja betalnings- och fraktalternativ i första steget av kassan.
- Om du vill ta bort en produkt ur kundvagnen så kan du göra detta genom att klicka på den lilla ikonen till vänster om produktens titel.
- om du vill ändra antalet av en produkt i kundvagnen så kan du göra detta genom att placera den i kundvagnen på nytt. Det nya antalet som du beställer kommer att ersätta det tidigare antalet. Exempel: Om du har placerat 2st Produkt1 i kundvagnen tidigare och därefter anger att du vill placera 3st Produkt1 i kundvagnen så kommer endast dessa tre exemplar att placeras i kundvagnen, inte 5st totalt.


Bild 2: Du kan plocka bort en produkt från kundvagnen genom att klicka på ikonen till vänster om produktens titel


Detaljerad produktinformation
Om du hittar en produkt som verkar intressant så kan du klicka på Detaljerad produktinformation för att visa fullständig information om denna och inte enbart en kortfattad sammanfattning. Utöver informationen i produktsammanfattningen kan den detaljerade produktinformationen bland annat innehålla följande delar:
- Recensioner och betyg. Vad tycker andra personer om produkten?
- Större produktbilder (om dessa existerar så kan de även visas genom att man klickar på de mindre produktbilderna).
- Statiska produktkopplingar. Vilka andra produkter i webbshopen hör ihop med produkten? Exempelvis är två seriealbum av samma författare ofta statiskt kopplade till varandra.
- Dynamiska produktkopplingar. Vilka andra produkter har personer som har köpt produkten inhandlat samtidigt?

Sök en produkt
Om du letar efter en speciell produkt så kan du söka efter denna genom att fylla i en sökterm i fältet längst upp i menyn och klicka på Sök-knappen. Detta kommer att lista produkter som har en titel, kort titel, dold sökterm eller produktionsinformation som helt eller delvis matchar söksträngen.




Luktisar.se
Anders Ögren
Storspovsgatan 1
57337 TRANÅS
Mail: Kontaktformulär
Org. nr: 5802270156, Momsreg. nr: SE580227015601, Innehar F-skattsedel